Wat de klant ervan vindt

Algehele klantbeoordeling

Internationale ziektekostenverzekering

4,1 851
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster
45 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

Silver

Leonid, Moskou, Rusland | maart 2017

eenvoudig

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Claire, Bordeaux, Frankrijk | februari 2017

bekijk vorige opmerkingen

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

| februari 2017

Het was heel handig om dezelfde contactpersoon te hebben voor opvolgmails en -gesprekken.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    10

Silver

| februari 2017

Prijs

  • Koopervaring
    3
  • Productvoordelen
    4
  • Algehele beoordeling
    4

Silver

| februari 2017

Cheryl was zeer behulpzaam, ging achter dingen aan en beantwoordde mijn vragen.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    5
  • Algehele beoordeling
    5

Silver

| januari 2017

goede klantenservice

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    6

Silver

Peter | januari 2017

Gaf me alles wat ik nodig had op het gebied van medische dekking.

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

| januari 2017

Goede opvolging

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

| januari 2017

Zeer kundig personeel

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    8

Silver

| januari 2017

Goede klantenservice

  • Koopervaring
    6
  • Productvoordelen
    6
  • Algehele beoordeling
    8

Silver

Su, Yangon/Myanmar | januari 2017

Ik heb nog geen claims gehad met mijn ziektekostenverzekering. Ik weet waarschijnlijk beter of ik een beoordeling van 10/10 kan geven als ik mijn verzekeringspolis ga gebruiken

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    10

Gold

Frank, Veldhoven | januari 2017

Geen aankoop van minimaal 12 maanden vereist.

  • Koopervaring
    7
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Gold

| januari 2017

Mijn adviseur was zeer behulpzaam.

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Gold

| januari 2017

Andrew was informatief

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Gold

Xiaoning, Californië | januari 2017

verkoopmedewerkers zijn vriendelijk, geduldig en professioneel.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Silver

Howard, Florida | januari 2017

Duidelijkheid redelijk premie geschikt voor de markt en leeftijd

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Silver

| januari 2017

De verkoper was vriendelijk en geduldig terwijl ik bezig was met het nemen van mijn beslissing. De website was zeer nuttig en bevat duidelijke uitleg over het product.

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    5
  • Algehele beoordeling
    5

Silver

Ellen, Lake George, New York | januari 2017

Vertegenwoordigers waren efficiënt, geduldig, hadden kennis en waren zorgvuldig.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    8

Silver

Michael, Viollecomte | januari 2017

De vertegenwoordiger was beleefd, beschaafd en voerde alle acties zo snel mogelijk uit.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Lyon | januari 2017

Nog niet geëvalueerd

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Joachim, Addis Abeba | januari 2017

Het team nam op tijd contact met me op en bood alle ondersteuning voor het afsluiten van de polis.

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Maggie, Londen | januari 2017

De snelheid waarmee alles geregeld is en de uitstekende klantenservice die ik ook kreeg.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    9

Gold

| januari 2017

De medewerker van de klantenservice nam de tijd om vragen te beantwoorden, mij te e-mailen, een tweede gesprek aan te gaan en de aankoop te begeleiden.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

| januari 2017

Geen uitsluitingen

  • Koopervaring
    7
  • Productvoordelen
    5
  • Algehele beoordeling
    5

Gold

| januari 2017

Snelle e-mailservice

  • Koopervaring
    3
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    5

Gold

Javier, Houston, Texas | januari 2017

Verschillende opties die me hebben geholpen bij het vinden van de juiste polis

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Gold

| januari 2017

Nazorg en verkoopservice via telefoon was zeer actief

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Arnold, Weston, Florida | december 2016

om de situatie te beoordelen en het aanbod op professionele wijze aan te passen

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Grand Cayman | december 2016

Louise Picken was/is een geweldige verkoopmedewerkster/jaarlijkse maxima in plaats van levenslange maxima voor de gehele looptijd

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Gold

Cecil | december 2016

Prompt antwoord op al mijn vragen

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Platinum

Angelo, Dubai | oktober 2016

klantenservice

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Platinum

Eleni , Limassol / Cyprus | september 2016

JE WORDT OOK GEDEKT VOOR EEN REISJE NAAR DE VS. EN LEDEN KUNNEN ZELF HUN DOKTER KIEZEN. DE CLAIM WORDT BINNEN 5 WERKDAGEN AFGEHANDELD. NATUURLIJK HEB IK DE VERZEKERING NOG MAAR NET GESLOTEN. IK HOOP DAT HET PRECIES ZO GAAT ALS IN DE BROCHURE STAAT!

  • Koopervaring
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Rex, Stockach | september 2016

Jonathon hielp ons heel uitstekend en zorgde dat alles perfect is afgehandeld!

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Philipp | september 2016

Uitstekend advies over de polis Zeer vriendelijke klantenservice Uitstekende dekking Concurrerende prijzen

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Delphine, Parijs | september 2016

Verzekeringsagent was goed bereikbaar en kwam met de beste aanbieding.

  • Koopervaring
    7
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Platinum

Martin, Ottawa, Canada | augustus 2016

Mensen aan de telefoon waren behulpzaam en kundig en het proces ging erg snel zodra ik een keuze had gemaakt.

  • Koopervaring
    7
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Platinum

Gerhard, Napels, Fl | juli 2016

Hele goede service, agent was erg behulpzaam, al met al een heel goed pakket

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Tai, El Segundo | juli 2016

Verkoopervaring. Het verkoopteam was erg leuk, vriendelijk en behulpzaam

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    3

Platinum

Marijke, Geneve | juli 2016

Ik ontving snel een offerte na de aanvraag. Kort daarna werd ik gebeld en kon ik al mijn vragen stellen. We hadden ook contact via e-mail. De polisdocumenten waren heel begrijpelijk. De hele procedure was duidelijk, snel en eenvoudig.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Cagla, Amsterdam | Juni 2016

ik maakte ook al gebruik van Cigna toen ik in Duitsland werkte. er waren geen problemen. Alles verliep soepel. ik uploadde documenten/declaraties online en dat werkte perfect. ik gaf een 8 omdat het systeem niet altijd op tijd werkt. zo opende ik het nu bijvoorbeeld en kreeg ik de melding "uw polis is niet gevonden"

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Platinum

Carlos, Luanda | Juni 2016

Goed in het verleden, ik wacht af.

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Eliana , Dongguan, China | mei 2016

- erg eenvoudige en recht door zee website, ik had slechts één vraag en die werd bijna direct beantwoord met een telefoontje van een vriendelijke operator

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Tim, Pranburi | april 2016

Geheel te begrijpen met duidelijke documenten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Susanna, Reykjavik | april 2016

Mijn zoon en ik zijn sinds kort verzekerd bij CIGNA. We zijn erg blij met de snelle en duidelijke antwoorden die we op onze vragen krijgen. De telefonische service is erg goed.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Alejandro, Arlington, Virginia, Verenigde Staten | februari 2016

Geweldige klantenservice

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Premium internationale ziektekostenverzekering van Cigna

Offerte-aanvraag