Wat de klant ervan vindt

Algehele klantbeoordeling

Internationale ziektekostenverzekering

4,1 1388
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster
36 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

Gold

Jeff, Kuala Lumpur |september 2017

Zeer snelle respons. Zeer competente mensen die duidelijke en consistente informatie geven, uitstekende technologie

Helpdeskmedewerker gevestigd in Indonesië niet zo vaardig en begreep niet wat mijn probleem was. Meer training nodig

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Silver

Mark, Morrison, Colorado (VS) |augustus 2017

Je zou eigenlijk niet om antwoorden op een enquête moeten vragen totdat een claim is ingediend. Dat gezegd zijnde ... de aankoopervaring was foutloos. De afronding van het contract was fenomenaal snel. Iain was zeer plezierig en eenvoudig om mee te werken.

Geen slechte punten eigenlijk ... ook al had ik liever gezien dat de kosten wat redelijker waren geweest!

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Hashem |augustus 2017

Geweldige klantenservice, behulpzaam, goed geïnformeerde vertegenwoordiger en eenvoudige aanvraagprocedure

Geen tot nu

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Queens, NY |augustus 2017

Ik heb een aanvraag kunnen doen via de telefoon.

Geen

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Gold

Augustus 2017

Schots accent, en ze was zeer behulpzaam en geduldig

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Augustus 2017

Vriendelijke en professionele aanpak.

Zelfs na gedurende 8 jaar Cigna-gebruiker te zijn geweest, niet kunnen doorgaan met doorlopende behandeling omdat die is uitgesloten van het nieuwe contract.

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Silver

Augustus 2017

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

Uitsluitingen voor ziekten die in het verleden te lang goed zijn behandeld.

  • Koopervaring
    3
  • Productvoordelen
    3
  • Algehele beoordeling
    4

Silver

Augustus 2017

De persoon die eerst contact met me opnam was zeer attent en gaf goede dienstverlening.

Er zijn fouten in mijn gegevens in het systeem en elke poging van mijn kant om deze te wijzigen is mislukt. Er is niet geantwoord op mijn e-mail naar Cigna via de website. Dat is slechte dienstverlening en een slecht begin voor een polis die minder dan een week oud is.

  • Koopervaring
    2
  • Productvoordelen
    5
  • Algehele beoordeling
    5

Silver

Andre, Taipei |augustus 2017

de nazorg

n.v.t.

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Augustus 2017

Verschillende opties, zowel maximale jaarlijkse aanvullende pakketten en aftrekbare bedragen.

Gebrek aan adviseurs in het Spaans

  • Koopervaring
    7
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Silver

Augustus 2017

Eenvoudig om internetinstructies te volgen

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Gold

Augustus 2017

Gebruiksvriendelijk internetportaal, behulpzame nazorg vertegenwoordiger zonder druk en een alternatief plan aangeboden.

Niet bekend

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Silver

Augustus 2017

- Zeer responsieve en behulpzame verkoopafdeling - al mijn vragen zijn beantwoord

- Geen negatieve punten voor de verkoopafdeling. Allemaal perfect. - Aangaande de producten, voor optionele producten zoals de tandheelkundige dekking is de wachttijd voordat je terugbetalingen kunt krijgen te lang.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Silver

Augustus 2017

Telefonische ondersteuning was uitstekend

Nee

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Silver

Juli 2017

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

Eenvoud van communicatie

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Silver

Juli 2017

Fijn dat ze me hebben gebeld om de opties en het contract te bespreken

Kon het niet altijd begrijpen vanwege het Ierse (?) accent!

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Martha, Paul Smiths, New York |juli 2017

De vertegenwoordiger waar we mee hebben gewerkt was uitstekend. Hij heeft alles heel goed uitgelegd, was superrespectvol ten opzichte van onze situatie en zeer geduldig.

Er waren geen slechte punten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    10

Silver

Denver, Colorado |juli 2017

Vriendelijk, informatief en stipt.

De verzekeringsdekking is verwarrend.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Kathleen, Buffalo |juli 2017

De verkoopvertegenwoordiger was geduldig en duidelijk.

Geen.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Juli 2017

Jhonny was zeer grondig

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Juli 2017

efficiënt, eenvoudig te begrijpen, flexibiliteit

niks

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Gold

Melissa, Zuid-Korea |juli 2017

De vertegenwoordiger waar ik mee heb gesproken was zeer behulpzaam en geduldig bij mijn vragen. Zijn naam was Iain.

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Gold

Mary, Atlanta verhuist naar VAE |juli 2017

zeer vriendelijk, flexibele opties

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Leon, Filipijnen |juli 2017

Contact met verkoop

Niet echt

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Juli 2017

Gemak waarmee online een offerte kon worden opgevraagd.

Prijs is hoger dan andere zorgaanbieders

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Juli 2017

Klantenservicevertegenwoordiger/verkoper was zeer proactief, behulpzaam, prompt, en responsief. Zonder zijn hulp waren we waarschijnlijk naar een ander bedrijf gegaan.

De website stopte eens in de zoveel tijd met werken. Ik kon de formulieren zien, maar niet op de tekstvakken klikken. Ik heb TAB moeten gebruiken om het formulier in te vullen. De pagina bevroor ook eens in de zoveel tijd en ik moest mijn browser verversen. Ik gebruik Chrome op een Mac.

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Gold

Juli 2017

De uiteindelijke service en het telefoontje waren zeer goed.

Anderhalf uur in de wacht tijdens een telefoontje, absoluut geen moeite om terug te bellen door Elaine Beautiman, e-mailantwoorden met formulieren van dezelfde persoon en een telefoontje om 0530 uur van haar manager (nadat ze via geautomatiseerde e-mail had aangekondigd dat ze op jaarlijks verlof zou gaan) hebben eindelijk een verbinding tot stand gebracht. We hopen dat we nu voor klantenservice betalen en antwoorden sneller worden.

  • Koopervaring
    5
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    5

Gold

David, Xiamen |juli 2017

Weet ik nog niet, omdat ik tot nu toe Cigna alleen nog maar geld heb gegeven, ik heb uw service nog niet gebruikt

Heb al moeten omgaan met een winstgebaseerde aanpak op gezondheidszorg vanwege toegevoegde uitsluitingen in mijn polis.

  • Koopervaring
    5
  • Productvoordelen
    5
  • Algehele beoordeling
    5

Gold

Juli 2017

Effectieve communicatie en voldoen aan behoefte van klant door vertegenwoordiger.

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Gold

Peter |juli 2017

Duidelijke niveaus en berekeningen aanvullende pakketten

Betaalsysteem niet bepaald soepel

  • Koopervaring
    7
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    7

Platinum

Angelo, Dubai |oktober 2016

klantenservice

uitsluitingen

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Platinum

Eleni , Limassol / Cyprus |september 2016

JE WORDT OOK GEDEKT VOOR EEN REISJE NAAR DE VS. EN LEDEN KUNNEN ZELF HUN DOKTER KIEZEN. DE CLAIM WORDT BINNEN 5 WERKDAGEN AFGEHANDELD. NATUURLIJK HEB IK DE VERZEKERING NOG MAAR NET GESLOTEN. IK HOOP DAT HET PRECIES ZO GAAT ALS IN DE BROCHURE STAAT!

Premie voor oudere mensen is vrij hoog.

  • Koopervaring
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Rex, Stockach |september 2016

Jonathon hielp ons heel uitstekend en zorgde dat alles perfect is afgehandeld!

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Philipp |september 2016

Uitstekend advies over de polis Zeer vriendelijke klantenservice Uitstekende dekking Concurrerende prijzen

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Delphine, Parijs |september 2016

Verzekeringsagent was goed bereikbaar en kwam met de beste aanbieding.

Te veel telefoontjes.

  • Koopervaring
    7
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Platinum

Martin, Ottawa, Canada |augustus 2016

Mensen aan de telefoon waren behulpzaam en kundig en het proces ging erg snel zodra ik een keuze had gemaakt.

Hebben me een paar keer gebeld na de aanvraag van een offerte. Ik heb ze gezegd dat ik zou terugbellen als ik iets wilde bespreken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ze dit verzoek hebben ingewilligd.

  • Koopervaring
    7
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Platinum

Gerhard, Napels, Fl |juli 2016

Hele goede service, agent was erg behulpzaam, al met al een heel goed pakket

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Tai, El Segundo |juli 2016

Verkoopervaring. Het verkoopteam was erg leuk, vriendelijk en behulpzaam

Het is onhandig dat je van tevoren goedkeuring voor alles moet krijgen. E-mails worden vaak meer dan een dag lang niet beantwoord. Dokterskantoren hebben het druk. Het is lastig om ze te vragen om alle papieren in te vullen. En zodra ik een ongeluk heb gehad is er geen tijd voor het heen en weer sturen van e-mails. Er zou een geaccepteerde verzekeringskaart moeten zijn die ik in een ziekenhuis kan laten zien. Het proces is nu een hoop gedoe en ik heb met andere verzekeringsbedrijven niet zoveel ongemak gehad

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    3

Platinum

Marijke, Geneve |juli 2016

Ik ontving snel een offerte na de aanvraag. Kort daarna werd ik gebeld en kon ik al mijn vragen stellen. We hadden ook contact via e-mail. De polisdocumenten waren heel begrijpelijk. De hele procedure was duidelijk, snel en eenvoudig.

Geen slechte punten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Cagla, Amsterdam |Juni 2016

ik maakte ook al gebruik van Cigna toen ik in Duitsland werkte. er waren geen problemen. Alles verliep soepel. ik uploadde documenten/declaraties online en dat werkte perfect. ik gaf een 8 omdat het systeem niet altijd op tijd werkt. zo opende ik het nu bijvoorbeeld en kreeg ik de melding "uw polis is niet gevonden"

niks.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Platinum

Carlos, Luanda |Juni 2016

Goed in het verleden, ik wacht af.

Geen dekking in de VS en thuis beperkt. :-(

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Eliana , Dongguan, China |mei 2016

- erg eenvoudige en recht door zee website, ik had slechts één vraag en die werd bijna direct beantwoord met een telefoontje van een vriendelijke operator

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Tim, Pranburi |april 2016

Geheel te begrijpen met duidelijke documenten

Een beetje duur

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Susanna, Reykjavik |april 2016

Mijn zoon en ik zijn sinds kort verzekerd bij CIGNA. We zijn erg blij met de snelle en duidelijke antwoorden die we op onze vragen krijgen. De telefonische service is erg goed.

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Alejandro, Arlington, Virginia, Verenigde Staten |februari 2016

Geweldige klantenservice

Nvt

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Premium internationale ziektekostenverzekering van Cigna

Offerte-aanvraag