Wat de klant ervan vindt

Algehele klantbeoordeling

Internationale ziektekostenverzekering

4,1 1281
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster
37 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

Gold

Juli 2017

efficiënt, eenvoudig te begrijpen, flexibiliteit

niks

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Leona, Smithville, Ontario |juli 2017

snel en efficiënt

Ik heb de polis niet van tevoren gezien en ik wilde een goedkope verzekering, maar ik denk dat Cigna zou moeten weten dat, als Canadezen extra reisverzekering willen, ze al een vorm van medische dekking in het land hebben, dus zouden ze Canadezen moeten helpen met het verkrijgen van een goede dekking zonder een hoge prijs.

  • Koopervaring
    3
  • Productvoordelen
    2
  • Algehele beoordeling
    5

Gold

Juli 2017

De uiteindelijke service en het telefoontje waren zeer goed.

Anderhalf uur in de wacht tijdens een telefoontje, absoluut geen moeite om terug te bellen door Elaine Beautiman, e-mailantwoorden met formulieren van dezelfde persoon en een telefoontje om 0530 uur van haar manager (nadat ze via geautomatiseerde e-mail had aangekondigd dat ze op jaarlijks verlof zou gaan) hebben eindelijk een verbinding tot stand gebracht. We hopen dat we nu voor klantenservice betalen en antwoorden sneller worden.

  • Koopervaring
    5
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    5

Gold

Juli 2017

Effectieve communicatie en voldoen aan behoefte van klant door vertegenwoordiger.

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Juli 2017

snelheid en directe communicatie

fouten: zelfs mijn geslacht en de vereiste startdatum voor mijn polis zijn onjuist vermeld

  • Koopervaring
    2
  • Productvoordelen
    6
  • Algehele beoordeling
    4

Silver

Ss, Monterey |juli 2017

Kerry was geweldig. Ik ben niet blij dat type 2 diabetes is uitgesloten.

Uitsluitingen

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    6
  • Algehele beoordeling
    8

Silver

Kendall |juli 2017

Cheryl van de klantenservice was geweldig. Altijd geweldige nazorg. Zeer, zeer behulpzaam bij iedere stap.

geen

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Gold

Juli 2017

De vertegenwoordiger van de klantenservice was geweldig, geduldig en zeer behulpzaam! De online shoppingwebsite was zeer gebruikersvriendelijk.

De VS-optie - ik had graag gehad dat de polis meer uitgebreide aanvullende pakketten zou bieden als het lid weer terug naar huis gaat.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Juli 2017

De vertegenwoordigers in het callcenter in Glasgow zijn ZO vriendelijk en behulpzaam - ze nemen echt de tijd om te luisteren en helpen met alles. Het was een rustgevend gevoel dat ze aan de andere kant van de lijn waren

De lokale verkoopvertegenwoordiger in Singapore was vriendelijk, maar niet volgens de standaard die ik van Cigna was gewend - ik heb haar redelijk veel achterna moeten zitten voor informatie en terugbellen, en ze zei soms dat ze op een bepaalde tijd/dag zou bellen, maar deed dat niet. Ik had soms het gevoel alsof ik haar tot last was, en ik vond dat geen prettig gevoel.

  • Koopervaring
    6
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Juli 2017

De mensen zijn zeer vriendelijk.

ik had problemen met de pagina. Het lukte niet om online te kopen, ik moest bellen

  • Koopervaring
    6
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Robin |juli 2017

Gillian deed uitstekend haar best bij het opvolgen van mijn aanvraag, ondanks een analyse van een paar maanden van de aangeboden polis, een periode waarin we hebben gekeken naar polissen die al onze belangrijkste eventualiteiten zouden dekken, naast onze reeds bestaande condities

In eerste instantie vond ik het lastig om de website te doorzoeken, maar dat lag waarschijnlijk meer aan mij. Het feit dat reeds bestaande condities niet goed genoeg worden gedekt (bij alle verzekeringsbedrijven) is lastig te accepteren als we al jaren premie hebben betaald

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Juli 2017

Klantenservice

geen

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Silver

Juli 2017

De consultant was zeer vriendelijk en informatief.

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    8

Silver

Julie, Indonesië |juli 2017

Persoonlijke discussie met deskundig personeel

Geen commentaar

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Silver

Asher, Jakarta |juli 2017

persoonlijke zorg en ik kon in moedertaal communiceren.

Bijna geen al dan niet een kleine storing in de input van gegevens die problematisch was.

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Juli 2017

Efficiëntie... een beetje teveel, jullie medewerkers geven je nauwelijks tijd om adem te halen

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Silver

Juli 2017

Hele goede service

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Silver

India |juli 2017

1. Hoog eigen risico en lage premie 2. VS-dekking als optie 3. Online koopoptie

1. Het niet hebben van dekking alleen in de VS, wat de premie zou kunnen verlagen 2.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Jon, Lissabon |juli 2017

Zeer duidelijk over servicefuncties en kosten.

Ik hoop dat de verwerking van claims net zo efficiënt is als het verkoopproces.

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Kim, Rome/Italië |juli 2017

Jullie medewerkers hebben bijzonder snel op al mijn vragen gereageerd.

Een beetje opdringerig om Cigna te kopen.

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Gold

Ian |juli 2017

De persoon waar ik mee heb gesproken was vriendelijk en deskundig

geen

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Silver

Juli 2017

Goede ondersteuning over de telefoon

geen

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Juni 2017

Verkoop-/marketingteams reageerden snel en effectief op elke vraag. Ze waren ook zeer goed te benaderen.

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Sebastian, Zwitserland |Juni 2017

Kwaliteit van medewerkers

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Cristina |Juni 2017

Martin was geweldig! Hij was bereid om flexibel te zijn ten opzichte van de communicatie en mijn werkschema.

Een beetje teleurgesteld dat anticonceptiepillen automatisch zijn uitgesloten van jullie polissen.

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Cynthia |Juni 2017

Kathleen Hammonds was zeer behulpzaam. Geweldige klantenservice.

Dat mijn diabetes was uitgesloten!

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Gold

Juni 2017

geweldige service over de telefoon

verbeter de online verwachtingen voor de aangeboden diensten

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Gold

Sebastian, Bangkok |Juni 2017

een snel belletje terug

Ik had moeite om de verklaring over de dekking voor poliklinische behandeling te begrijpen en wat er extra gedekt wordt... waarom ik dit nodig zou hebben in aanvulling op het normale pakket.

  • Koopervaring
    5
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Gold

Richard, Sattahip |Juni 2017

Goede assistentie. Negatief punt is dat de documenten niet kwamen totdat de betaling werd verricht. Ik zou graag de documenten willen zien en corrigeren vóór de betaling.

zie hiervoor…

  • Koopervaring
    8
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Gold

Juni 2017

Goede klantenservice.

Webpagina

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Platinum

Angelo, Dubai |oktober 2016

klantenservice

uitsluitingen

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Platinum

Eleni , Limassol / Cyprus |september 2016

JE WORDT OOK GEDEKT VOOR EEN REISJE NAAR DE VS. EN LEDEN KUNNEN ZELF HUN DOKTER KIEZEN. DE CLAIM WORDT BINNEN 5 WERKDAGEN AFGEHANDELD. NATUURLIJK HEB IK DE VERZEKERING NOG MAAR NET GESLOTEN. IK HOOP DAT HET PRECIES ZO GAAT ALS IN DE BROCHURE STAAT!

Premie voor oudere mensen is vrij hoog.

  • Koopervaring
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Rex, Stockach |september 2016

Jonathon hielp ons heel uitstekend en zorgde dat alles perfect is afgehandeld!

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Philipp |september 2016

Uitstekend advies over de polis Zeer vriendelijke klantenservice Uitstekende dekking Concurrerende prijzen

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Delphine, Parijs |september 2016

Verzekeringsagent was goed bereikbaar en kwam met de beste aanbieding.

Te veel telefoontjes.

  • Koopervaring
    7
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    7

Platinum

Martin, Ottawa, Canada |augustus 2016

Mensen aan de telefoon waren behulpzaam en kundig en het proces ging erg snel zodra ik een keuze had gemaakt.

Hebben me een paar keer gebeld na de aanvraag van een offerte. Ik heb ze gezegd dat ik zou terugbellen als ik iets wilde bespreken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ze dit verzoek hebben ingewilligd.

  • Koopervaring
    7
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Platinum

Gerhard, Napels, Fl |juli 2016

Hele goede service, agent was erg behulpzaam, al met al een heel goed pakket

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Tai, El Segundo |juli 2016

Verkoopervaring. Het verkoopteam was erg leuk, vriendelijk en behulpzaam

Het is onhandig dat je van tevoren goedkeuring voor alles moet krijgen. E-mails worden vaak meer dan een dag lang niet beantwoord. Dokterskantoren hebben het druk. Het is lastig om ze te vragen om alle papieren in te vullen. En zodra ik een ongeluk heb gehad is er geen tijd voor het heen en weer sturen van e-mails. Er zou een geaccepteerde verzekeringskaart moeten zijn die ik in een ziekenhuis kan laten zien. Het proces is nu een hoop gedoe en ik heb met andere verzekeringsbedrijven niet zoveel ongemak gehad

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    7
  • Algehele beoordeling
    3

Platinum

Marijke, Geneve |juli 2016

Ik ontving snel een offerte na de aanvraag. Kort daarna werd ik gebeld en kon ik al mijn vragen stellen. We hadden ook contact via e-mail. De polisdocumenten waren heel begrijpelijk. De hele procedure was duidelijk, snel en eenvoudig.

Geen slechte punten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Cagla, Amsterdam |Juni 2016

ik maakte ook al gebruik van Cigna toen ik in Duitsland werkte. er waren geen problemen. Alles verliep soepel. ik uploadde documenten/declaraties online en dat werkte perfect. ik gaf een 8 omdat het systeem niet altijd op tijd werkt. zo opende ik het nu bijvoorbeeld en kreeg ik de melding "uw polis is niet gevonden"

niks.

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    8
  • Algehele beoordeling
    8

Platinum

Carlos, Luanda |Juni 2016

Goed in het verleden, ik wacht af.

Geen dekking in de VS en thuis beperkt. :-(

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Eliana , Dongguan, China |mei 2016

- erg eenvoudige en recht door zee website, ik had slechts één vraag en die werd bijna direct beantwoord met een telefoontje van een vriendelijke operator

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Tim, Pranburi |april 2016

Geheel te begrijpen met duidelijke documenten

Een beetje duur

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    10
  • Algehele beoordeling
    10

Platinum

Susanna, Reykjavik |april 2016

Mijn zoon en ik zijn sinds kort verzekerd bij CIGNA. We zijn erg blij met de snelle en duidelijke antwoorden die we op onze vragen krijgen. De telefonische service is erg goed.

Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

  • Koopervaring
    10
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Platinum

Alejandro, Arlington, Virginia, Verenigde Staten |februari 2016

Geweldige klantenservice

Nvt

  • Koopervaring
    9
  • Productvoordelen
    9
  • Algehele beoordeling
    9

Premium internationale ziektekostenverzekering van Cigna

Offerte-aanvraag