Offerte aanvragen Klantlogin
  • Wij zijn hier om u te helpen 24/7
  • Contact
  • Wat de klant ervan vindt

    Algehele klantbeoordeling

    Internationale ziektekostenverzekering

    4,1 2756
    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster
    30 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

    Gold

    Marianne, Trinidad en Tobago |maart 2019

    Darren was zeer professioneel. Hij luisterde naar wat ik wilde en maakte toepasselijke suggesties. Hij nam ook de tijd om de verschillende opties uit te leggen en bevestigde ook of ik tevreden was met de verschillende opties die de uitgekozen polis biedt.

    Deze zijn niet gerelateerd aan mijn telefooncontact. Ik raad aan om duidelijk op jullie website te vermelden dat Cigna geen reisverzekering aanbiedt en dat alleen jaarlijkse polissen worden aangeboden, die kunnen worden geannuleerd na de benodigde maanden. Hartelijk dank!

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Paul, Californië |maart 2019

    Katie Hammond was fantastisch en heeft me door het hele proces begeleid. Haar opvolging en geduld waren uitstekend.

    Het is jammer dat we enkele uitsluitingen hebben, maar de polis is snel en naar tevredenheid uitgegeven.

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    Maart 2019

    de verkoper was uitstekend

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    John, Den Haag |maart 2019

    Ik denk een goed pakket voor een redelijke prijs.

    Geen, tot nu toe.

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Tarande, Kaapstad |februari 2019

    De tijd die u voor mij als klant heeft gebruikt voor het uitleggen van het proces en de voordelen van de verschillende polissen.

    Ik ben geen liefhebber van uw uitsluitingsbeleid, ik vind dat een klant zelfs voor reeds bestaande aandoeningen zou moeten worden gedekt.

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Gold

    Michael, Albufeira, Portugal |februari 2019

    Snelle respons; beleefde en professionale communicatie

    We hadden een beetje moeite met de Schotse sprekers. Daarom werd ons thuisadres niet goed begrepen.

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    Pat |februari 2019

    De medewerker Craig heeft me met alles geholpen en ervoor gezorgd dat alles soepel verliep! Bedankt, Craig

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Londen |februari 2019

    Ik ben er niet aan gewend dat ik word gebeld, en ook niet het uitvoeren van het verkoopproces via de telefoon, maar het werkte heel goed.

    Het hardop voorlezen van alle voorwaarden is best tijdrovend.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Mirko, Sainte Marie-en-chanois |februari 2019

    Prijs-prestatie-verhouding

    Geen, tot nu toe.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Boris, Chester, VK |februari 2019

    Goede ondersteuning van David. Uitstekende houding en goed mee te praten.

    Beperkte zichtbaarheid van de details van de polis als deze over de telefoon worden besproken.

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    Februari 2019

    Responsieve verkoper. Niet te agressief.

    Ontdekking van een medische uitsluiting op het laatste moment, die ik onnodig vond.

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    Gerard, Bergen Op Zoom (Nederland) |februari 2019

    Duidelijk

    Kijken naar je EIGEN polis

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    Renee, Athene, Griekenland |februari 2019

    Dat een persoon me belt en mijn opties bespreekt is zeldzaam, ongeacht hoe belangrijk of duur de aankoop is…De geweldige klantenservice, gecombineerd met persoonlijk advies, heeft me echt overtuigd.

    het is iets meer dan ik zou willen betalen, maar ik hoop dat de aanvullende pakketten de extra kosten waard zijn.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Ryan, Needham Mass. |februari 2019

    Ik kan alleen maar goede dingen melden over Darren. Hij legde alles uit en was een plezierige gesprekspartner. Hij beantwoordde al mijn vragen en ik had er veel. Hij had veel geduld met me, want ik was enkele weken niet te bereiken, totdat hij me uiteindelijk bereikte. Ook geweldige opvolging en hij bood aan me te helpen nadat ik polishouder werd. De meeste mensen geven alleen om verkoop en je hoort nooit meer iets van ze als je de offerte geaccepteerd hebt, dus ik waardeerde zijn aanbod om vragen te beantwoorden nadat ik naar Europa verhuisd was. U heeft een geweldig teamlid aan Darren!

    Geen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    Februari 2019

    James was geweldig, geduldig, gaf met alle plezier uitleg (en opnieuw, indien nodig).

    Ik had het gevoel dat, op het moment dat je een offerte aanvraagt, de herinnerings-e-mails te agressief zijn en geen invloed hadden op mijn beslissing om de verzekering te kopen. Dit zou in feite het tegenovergestelde effect hebben gehad en ik zou naar iets anders hebben gekeken, als ik Cigna niet zo goed had gekend.

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      6
    • Algehele beoordeling
      6

    Silver

    Februari 2019

    Ik heb gevonden waar ik naar zocht. Er zijn zoveel verschillende producten op de markt, verwarrend

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Gold

    Februari 2019

    Goede en vriendelijke service, persoonlijke interactie, goede uitleg van de producten, eenvoudige aankoop

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    Tom, Toronto |februari 2019

    Gebruikseenvoud

    Pakket of details zijn niet gearriveerd

    • Koopervaring
      6
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    Februari 2019

    Snelle respons, behulpzame en persoonlijke klantenservice

    Technische problemen bij productaankoop online

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Lusaka |februari 2019

    Ik ben al snel teruggebeld

    Ik heb nooit feedback gekregen voor mijn specifieke vragen

    • Koopervaring
      3
    • Productvoordelen
      5
    • Algehele beoordeling
      5

    Silver

    Juliana, Beverly Hills, Californië Usacannes, Frankrijk Sidney, Nsw Australië. |februari 2019

    Verkoper was welbespraakt en bekwaam. Verschillende keren gebeld op momenten dat ik beschikbaar was. Alle aspecten en vragen professioneel afgehandeld

    GEEN

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Michael |februari 2019

    eenvoudig, snel, vriendelijk

    geen

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Januari 2019

    Uitstekend verkoopteam en service

    Afrekenen met MasterCard is mislukt, dus ik moest bellen en mijn creditcardgegevens doorgeven.

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Maya, Genève |januari 2019

    Veel flexibiliteit, maar aanbod eenvoudig genoeg te begrijpen. Goede klantenservice.

    kost geld?

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Daryl, Nassau |januari 2019

    Rebecca was heel behulpzaam, geduldig en supervriendelijk. Geweldig accent! Het antwoord met de goedkeuring kwam na het weekend. Dat was indrukwekkend en snel.

    Kan geen negatieve punten voor het proces bedenken. Ik heb het pakket nog niet gelezen, dus ik kan niks zeggen over de details van de dekking.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Audrey, München |januari 2019

    Geweldig contact aan de telefoon. Behulpzame antwoorden op vragen.

    Geen mogelijkheid om een verzekeringspolis voor een vaste termijn te nemen, bijv. 2 maanden. Moet annuleren.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Parijs |januari 2019

    Aandacht en opvolging verkoper

    Geen onderzoek naar uitsluitingen

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      5
    • Algehele beoordeling
      6

    Gold

    Göran, Rak |januari 2019

    Uw verkoopvertegenwoordiger was zeer attent, gestructureerd en efficiënt. De internetinformatie over uw producten is ook zeer professioneel – over het geheel gezien een goede indruk.

    Geen.

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Riaan, Pretoria, Zuid-Afrika |januari 2019

    De vertegenwoordiger was een zeer behulpzame en attente adviseur en verkoper. Hij bleef de afgelopen drie maanden contact houden om me te helpen bij het vinden van het juiste pakket.

    Helaas zijn bepaalde uitsluitingen van toepassing op mijn polis vanwege reeds bestaande aandoeningen die al een tijdje worden gedekt door mijn bestaande medische verzekering.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Januari 2019

    Online-gedreven proces, goede feedback, snelle respons

    Statustracker voor aanvraag / verzekeringsproces niet accuraat bij het weergeven van de beslissingsstatus, kost 24 uur om de polis in te kunnen zien

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Angelo, Dubai |oktober 2016

    klantenservice

    uitsluitingen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Eleni , Limassol / Cyprus |september 2016

    JE WORDT OOK GEDEKT VOOR EEN REISJE NAAR DE VS. EN LEDEN KUNNEN ZELF HUN DOKTER KIEZEN. DE CLAIM WORDT BINNEN 5 WERKDAGEN AFGEHANDELD. NATUURLIJK HEB IK DE VERZEKERING NOG MAAR NET AFGESLOTEN. IK HOOP DAT HET PRECIES ZO GAAT ALS IN DE BROCHURE STAAT!

    Premie voor oudere mensen is vrij hoog.

    • Koopervaring
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Rex, Stockach |september 2016

    Jonathon hielp ons uitstekend en zorgde dat alles perfect is afgehandeld!

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Philipp |september 2016

    Uitstekend advies over de polis. Zeer vriendelijke klantenservice. Uitstekende dekking. Concurrerende prijzen.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Delphine, Parijs |september 2016

    Verzekeringsagent was goed bereikbaar en kwam met de beste aanbieding.

    Te veel telefoontjes.

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Platinum

    Martin, Ottawa, Canada |augustus 2016

    Mensen aan de telefoon waren behulpzaam en deskundig en het proces ging erg snel zodra ik een keuze had gemaakt.

    Hebben me een paar keer gebeld na de aanvraag van een offerte. Ik heb ze gezegd dat ik zou terugbellen als ik iets wilde bespreken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ze dit verzoek hebben ingewilligd.

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Gerhard, Napels, Fl |juli 2016

    Hele goede service, agent was erg behulpzaam, al met al een heel goed pakket

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Tai, El Segundo |juli 2016

    Verkoopervaring. Het verkoopteam was erg leuk, vriendelijk en behulpzaam

    Het is onhandig dat je van tevoren goedkeuring voor alles moet krijgen. E-mails worden vaak meer dan een dag lang niet beantwoord. Dokterskantoren hebben het druk. Het is lastig om ze te vragen om alle papieren in te vullen. En zodra ik een ongeluk heb gehad is er geen tijd voor het heen en weer sturen van e-mails. Er zou een geaccepteerde verzekeringskaart moeten zijn die ik in een ziekenhuis kan laten zien. Het proces is nu een hoop gedoe en ik heb met andere verzekeringsbedrijven niet zoveel ongemak gehad

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      3

    Platinum

    Marijke, Geneve |juli 2016

    Ik ontving snel een offerte na de aanvraag. Kort daarna werd ik gebeld en kon ik al mijn vragen stellen. We hadden ook contact via e-mail. De polisdocumenten waren heel duidelijk. De hele procedure was duidelijk, snel en eenvoudig.

    Geen slechte punten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Cagla, Amsterdam |Juni 2016

    ik maakte ook al gebruik van Cigna toen ik in Duitsland werkte. er waren geen problemen. Alles verliep soepel. ik uploadde documenten/declaraties online en dat werkte perfect. ik gaf een 8 omdat het systeem niet altijd op tijd werkt. zo opende ik het nu bijvoorbeeld en kreeg ik de melding "uw polis is niet gevonden"

    niks.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Carlos, Luanda |Juni 2016

    Goed in het verleden, ik wacht af.

    Geen dekking in de VS en thuis beperkt. :-(

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Eliana , Dongguan, China |mei 2016

    erg eenvoudige en duidelijke website, ik had slechts één vraag en die werd bijna direct beantwoord met een telefoontje van een vriendelijke operator

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Tim, Pranburi |april 2016

    Geheel te begrijpen met duidelijke documenten

    Een beetje duur

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Susanna, Reykjavik |april 2016

    Mijn zoon en ik zijn sinds kort verzekerd bij CIGNA. We zijn erg blij met de snelle en duidelijke antwoorden die we op onze vragen krijgen. De telefonische service is erg goed.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Alejandro, Arlington, Virginia, Verenigde Staten |februari 2016

    Geweldige klantenservice

    Nvt

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Cigna wordt gebruikt door meer dan 95 miljoen klanten wereldwijd. Sluit u hierbij aan.

    TOP