Offerte aanvragen Klantlogin
  • Wij zijn hier om u te helpen 24/7
  • Contact
  • Wat de klant ervan vindt

    Algehele klantbeoordeling

    Internationale ziektekostenverzekering

    4,1 2183
    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster
    30 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

    Silver

    Augustus 2018

    Very prompt response time.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Leif, Hamburg |augustus 2018

    Quick and uncomplicated purchase, got phone call to clear details just about an hour after sending for a quote.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Jazmin |augustus 2018

    Everything was laid out in an easy to see and understand way. I love the format your website has.

    Nothing about the website. The healthcare itself is a bit frustrating though with doctor visits being in one add-on and out-patient prescription meds in another. I'm not sure how to get birth control when I will probably have to pay out of pocket for the doctor visit to do so.

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Augustus 2018

    Eenvoudig te verkrijgen

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Joann, VS |augustus 2018

    Andrew was heel professioneel en behulpzaam. Hij beantwoordde mijn vragen, was vriendelijk.

    Er waren geen slechte punten. De ervaring was goed.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Courtenay |augustus 2018

    Het was eenvoudig om via e-mail en telefoon te communiceren met Gillian.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Augustus 2018

    Goede informatie geen blabla bedankt

    Geen slechte punten

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Eliane |juli 2018

    Het was eenvoudig te begrijpen voor mij, omdat ik via mijn werk bij Cigna was verzekerd

    Veel informatie tegelijkertijd; ik kreeg de optie om bepaalde dingen te lezen voordat ik doorging met de aankoop van de verzekering, maar dat had tijdverlies betekend en dan hadden we een nieuwe telefonische afspraak moeten maken.

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Rakan, Miami Florida |juli 2018

    10

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    H |juli 2018

    Dealing with Rosa (Hong Kong) was very easy, and she was great in terms of giving me options, helping get things done, etc...

    n.v.t.

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Peter, Kent |juli 2018

    Excellent service from Lydsey so helpful

    Didn't cover as much as I wanted

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      6
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    Gene, Manilla |juli 2018

    Uitstekende assistentie en interesse - Martin, Robert, Michael

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    John, Germany |juli 2018

    Friendly and competent contact person on phone hotline was able to answer all questions regarding the details of the insurance policy.

    None so far!

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    Genevieve, Usa |juli 2018

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    Geen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Juli 2018

    Jonny was zeer behulpzaam, hij besprak duidelijk alle opties met mij en hij gaf me het vertrouwen dat de polis aan mijn behoeften zou voldoen.

    Het was teleurstellend dat mijn medische kernbehoeften waren uitgesloten voor de polis. Ik kreeg het gevoel dat ik werd gestraft voor mijn eerlijkheid, en dat aan al mijn behoeften zou worden voldaan als ik had gelogen. Als mijn dokter in Australië niet een jaarvoorraad van mijn medicijnen voor mij had georganiseerd, had ik de polis niet gekocht.

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Jennifer, San Diego |juli 2018

    Vriendelijk en beleefd en efficiënt

    Het was lastig om het dialectverschil te begrijpen, maar de persoon waarmee ik sprak was zeer vriendelijk en zorgvuldig, hij komt uit een ander land en soms had ik moeite met de manier waarop hij Engels sprak ten opzichte van de manier waarop ik het hoorde.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Juli 2018

    Moest mijn creditcardinformatie over de telefoon doorgeven en dat was een vrij snel proces.

    Kon om een of andere reden niet online betalen. Het kostte veel geld om een overzees telefoontje te maken om via telefoon te betalen.

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Confirmed Purchaser |juli 2018

    Good service by the sales

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Juli 2018

    Geweldige klantenservice. He was able to answer all my questions and he was very patient as I took time to process all the information and make decisions. Good coverage.

    I'm a little disappointed that an exclusion was added to my coverage, for a condition that rarely causes me problems. I haven't been to a doctor for it in 8+ years, so I feel like the exclusion is unnecessary.

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Confirmed Purchaser, Bern |juli 2018

    good explanation and easy way to do the purchase at phoncall and e-mailing. nice and friendly attendance. good product.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Juli 2018

    Speed of handling / underwriting / following up

    The perception that I am paying for maternity coverage under Gold cover which we will not use

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Juli 2018

    Prompt follow-up. Not sure if this is just sales or customer service will be similar to this after signup. To be seen

    Lack of flexibility in product. Why would you club maternity into your Gold program? Shouldn't it be an option? Instead Global Evac should be default in any international insurance and it was not. Beats basic logic

    • Koopervaring
      6
    • Productvoordelen
      5
    • Algehele beoordeling
      5

    Gold

    Sam, Manila |juli 2018

    The assistance/service over the phone and final arrangement completed in short period

    none to my best knowledge

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Gold

    Adam, Beijing |juli 2018

    No jargon, clear and easy to understand

    When completing the payment it asked if the billing address to my card was different to where I am residing when verifying that it was it asked “where do you live” on the payment information form this confused me as I live overseas from the UK and wondered if it was going to change the location of where I wanted the policy for

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Ramstein, Germany |juli 2018

    Cigna has a huge network. Cigna is international. The lady I spoke with matchex me up with the perfect plan for my needs.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Ibiza, Spain |juli 2018

    Dianne has been very helpful. However the temporary pin, password, etc was a nightmare. Being asked to repeat a process over 20 times is not OK. It asked me to change my password. From there on it kept repeating until Si just hot frustrated and clicked off.

    Registering once I had signed up and paid.

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Kaapstad |juli 2018

    Het geduld en de informatie van Jonathan Fisher gaven mij de mogelijkheid om beslissingen te nemen.

    Geen

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Pablo |juli 2018

    Clear description and fast responces

    Pricing and the "black out" period on the dentist

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      7

    Gold

    Ahmad |Juni 2018

    Ik vond de service die ik kreeg van uw vertegenwoordiger Danial geweldig, het was een goede ervaring, zeer tevreden met zijn service.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Crispin, Noordelijke Marianen, Saipan, Grondgebied VS. |Juni 2018

    Snelle en eenvoudig verkrijgbare informatie en antwoorden van de professionele vertegenwoordigers. Vriendelijk en ondersteunend voor het geven van advies en pertinente informatie over het product dat ik wil kopen, een persoonlijke ziektekostenverzekering.

    De vertegenwoordiger waar ik een afspraak mee had was afwezig, maar de vertegenwoordiger die hiervoor inviel was geweldig!

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Angelo, Dubai |oktober 2016

    klantenservice

    uitsluitingen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Eleni , Limassol / Cyprus |september 2016

    JE WORDT OOK GEDEKT VOOR EEN REISJE NAAR DE VS. EN LEDEN KUNNEN ZELF HUN DOKTER KIEZEN. DE CLAIM WORDT BINNEN 5 WERKDAGEN AFGEHANDELD. NATUURLIJK HEB IK DE VERZEKERING NOG MAAR NET GESLOTEN. IK HOOP DAT HET PRECIES ZO GAAT ALS IN DE BROCHURE STAAT!

    Premie voor oudere mensen is vrij hoog.

    • Koopervaring
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Rex, Stockach |september 2016

    Jonathon hielp ons heel uitstekend en zorgde dat alles perfect is afgehandeld!

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Philipp |september 2016

    Uitstekend advies over de polis Zeer vriendelijke klantenservice Uitstekende dekking Concurrerende prijzen

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Delphine, Parijs |september 2016

    Verzekeringsagent was goed bereikbaar en kwam met de beste aanbieding.

    Te veel telefoontjes.

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Platinum

    Martin, Ottawa, Canada |augustus 2016

    Mensen aan de telefoon waren behulpzaam en kundig en het proces ging erg snel zodra ik een keuze had gemaakt.

    Hebben me een paar keer gebeld na de aanvraag van een offerte. Ik heb ze gezegd dat ik zou terugbellen als ik iets wilde bespreken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ze dit verzoek hebben ingewilligd.

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Gerhard, Napels, Fl |juli 2016

    Hele goede service, agent was erg behulpzaam, al met al een heel goed pakket

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Tai, El Segundo |juli 2016

    Verkoopervaring. Het verkoopteam was erg leuk, vriendelijk en behulpzaam

    Het is onhandig dat je van tevoren goedkeuring voor alles moet krijgen. E-mails worden vaak meer dan een dag lang niet beantwoord. Dokterskantoren hebben het druk. Het is lastig om ze te vragen om alle papieren in te vullen. En zodra ik een ongeluk heb gehad is er geen tijd voor het heen en weer sturen van e-mails. Er zou een geaccepteerde verzekeringskaart moeten zijn die ik in een ziekenhuis kan laten zien. Het proces is nu een hoop gedoe en ik heb met andere verzekeringsbedrijven niet zoveel ongemak gehad

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      3

    Platinum

    Marijke, Geneve |juli 2016

    Ik ontving snel een offerte na de aanvraag. Kort daarna werd ik gebeld en kon ik al mijn vragen stellen. We hadden ook contact via e-mail. De polisdocumenten waren heel begrijpelijk. De hele procedure was duidelijk, snel en eenvoudig.

    Geen slechte punten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Cagla, Amsterdam |Juni 2016

    ik maakte ook al gebruik van Cigna toen ik in Duitsland werkte. er waren geen problemen. Alles verliep soepel. ik uploadde documenten/declaraties online en dat werkte perfect. ik gaf een 8 omdat het systeem niet altijd op tijd werkt. zo opende ik het nu bijvoorbeeld en kreeg ik de melding "uw polis is niet gevonden"

    niks.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Carlos, Luanda |Juni 2016

    Goed in het verleden, ik wacht af.

    Geen dekking in de VS en thuis beperkt. :-(

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Eliana , Dongguan, China |mei 2016

    - erg eenvoudige en recht door zee website, ik had slechts één vraag en die werd bijna direct beantwoord met een telefoontje van een vriendelijke operator

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Tim, Pranburi |april 2016

    Geheel te begrijpen met duidelijke documenten

    Een beetje duur

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Susanna, Reykjavik |april 2016

    Mijn zoon en ik zijn sinds kort verzekerd bij CIGNA. We zijn erg blij met de snelle en duidelijke antwoorden die we op onze vragen krijgen. De telefonische service is erg goed.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Alejandro, Arlington, Virginia, Verenigde Staten |februari 2016

    Geweldige klantenservice

    Nvt

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Cigna wordt gebruikt door meer dan 95 miljoen klanten wereldwijd. Sluit u zich ook aan.

    TOP