Offerte aanvragen Klantlogin
  • Wij zijn hier om u te helpen 24/7
  • Contact
  • Wat de klant ervan vindt

    Algehele klantbeoordeling

    Internationale ziektekostenverzekering

    4,1 2045
    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster
    30 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

    Silver

    Salina, Houston Texas |juli 2018

    Na telefoontjes werden e-mails snel gestuurd en was informatie eenvoudig toegankelijk. Ik kreeg zorgvuldige antwoorden op mijn vragen

    Geen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Kaapstad |juli 2018

    Het geduld en de informatie van Jonathan Fisher gaven mij de mogelijkheid om beslissingen te nemen.

    Geen

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    John, Bangkok Thailand |juli 2018

    Responsief

    Prijs

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    Michael, Thailand |Juni 2018

    Beleefde verkoper en zeer deskundig

    geen

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Juni 2018

    Snelle feedback. Goede opvolging.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Juni 2018

    Gebruikseenvoud via internet, duidelijke uitleg

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Juni 2018

    Snelle en eenvoudige aankoop, zeer vriendelijke en professionele klantenservice/Sales, goede prijzen

    Nee

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Lisa, Rumson Nj |Juni 2018

    Uw servicevertegenwoordiger

    Er waren er geen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    S |Juni 2018

    De mensen waar ik mee heb gesproken waren zeer vriendelijk, alleen lastig om het accent te begrijpen, omdat Engels niet mijn moederstaal is

    Ik wilde graag datums van de ziektekostenverzekering bepalen tijdens mijn vakantie zonder me zorgen te hoeven maken en ik heb advies gekregen om het te annuleren voor het afgelopen is. Zou eenvoudiger moeten zijn

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    Juni 2018

    De vertegenwoordiger van CIGNA Global waar ik mee heb gewerkt, was geweldig. Ze was efficiënt, vriendelijk en professioneel, dus ik had het gevoel dat er goed voor mij werd gezorgd tijdens proces van het selecteren en kopen van een ziekteverzekering.

    Geen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Michel, Miami |Juni 2018

    Redelijke prijs, snel antwoord van de verkoper

    Geen tot nu toe

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Juni 2018

    Professioneel en deskundig

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    John, Bangkok / expat VS |Juni 2018

    De aankoopervaring was uitstekend. Het is te vroeg om te weten of ik een positieve kijk zal hebben op Cigna als verzekeraar.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    Max, Bangkok |Juni 2018

    Vrijwel alles wordt online gedaan, wat goed is.

    Internetinterface is soms langzaam in het bijwerken (bijvoorbeeld, mijn poliscertificaat ontbreekt nog en ik weet niet zeker wanneer ik dit kan downloaden) en soms is het behoorlijk verwarrend. Over het geheel gezien toch goed.

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    Jake |Juni 2018

    Eenvoudig om met een vertegenwoordiger te praten. En alle mensen waar ik mee heb gepraat waren vriendelijk en efficiënt. En ik ben dol op de accenten.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Gene |Juni 2018

    Zeer vriendelijke en professionele service tijdens het aankoopproces. Goed gedaan door uw serviceprofessional.

    Geen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Juni 2018

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    tweepersoonskamer in plaats van privékamer met Silver-polis

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    Daryl, Indonesië |Juni 2018

    Uw werknemers.... bleven mijn vragen beantwoorden via e-mail en belden me uit Schotland en ik ben in Indonesië... goed gedaan L****.

    Ik wilde de polis 2 maanden van tevoren starten, maar bedrijfsbeleid van slechts 45 dagen voor de aanvangsdatum sloot dit uit... de polis moet starten wanneer ik het niet wil!

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      7

    Gold

    Stockholm, Zweden |Juni 2018

    1. Snel antwoord, wat essentieel is voor de klant/voor mij. 2. Een naam van een persoon of individu waar ik contact mee kan opnemen (niet zoals bij andere verzekeraars). 3. Verkoopassistent zeer behulpzaam, ondersteunend, informatief en responsief. 4. Opties en aanbiedingen en tarieven zijn concurrerend

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    R |Juni 2018

    klantenservice bijzonder reactief

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Mei 2018

    Er is contact met mij opgenomen door een Customer Service Representative en hij heeft geholpen bij het leren begrijpen van de verschillende kosten en verzekeringsopties. Dat was zeer behulpzaam voor mij.

    Ik kan me niks bedenken.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Mei 2018

    Goede feedback en communicatiestroom met de verzekeraar tot nu toe.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Mei 2018

    Jonathon reageerde snel op mijn vragen

    had niet de optie om de uitsluiting te bespreken, ongemak in mijn rug als ik zware dingen til, maar anderzijds helemaal geen pijn, geen rechtvaardiging voor een uitsluiting. U heeft niet gevraagd naar mijn claimgeschiedenis. William Russell is 5 jaar mijn verzekeraar geweest, ik heb nooit een claim ingediend. Dit had u kunnen controleren.

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      6
    • Algehele beoordeling
      6

    Gold

    C., Montreal |mei 2018

    snel antwoord

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Mei 2018

    Verkoper was zeer goed in het uitleggen en opvolging

    Wat ik via e-mail heb ontvangen als overzicht van hetgeen ik heb gekocht was op geen enkele manier toereikend. Ik heb nu geen enkel idee wat Cigna over mijn aankoop in de bestanden heeft staan.

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      7

    Gold

    Mei 2018

    Het verkoopteam was volhardend.

    Het verkoopteam belde te vaak.

    • Koopervaring
      6
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Gold

    Mei 2018

    Zeer snel, eenvoudig, handig

    Proces niet zo duidelijk over de telefoon

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Mei 2018

    De vertegenwoordiger waar ik mee heb gesproken was zeer geduldig, behulpzaam en reageerde goed op mijn behoeften.

    Ik heb een brief nodig van uw juridische afdeling, waar ik nog steeds op wacht.

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      6
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Anna, Honiara |mei 2018

    Vriendelijke en snelle service

    Ontving continu geautomatiseerde e-mails

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Anne |mei 2018

    Andrew was zeer beleefd en had alle antwoorden die ik nodig had.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Angelo, Dubai |oktober 2016

    klantenservice

    uitsluitingen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Eleni , Limassol / Cyprus |september 2016

    JE WORDT OOK GEDEKT VOOR EEN REISJE NAAR DE VS. EN LEDEN KUNNEN ZELF HUN DOKTER KIEZEN. DE CLAIM WORDT BINNEN 5 WERKDAGEN AFGEHANDELD. NATUURLIJK HEB IK DE VERZEKERING NOG MAAR NET GESLOTEN. IK HOOP DAT HET PRECIES ZO GAAT ALS IN DE BROCHURE STAAT!

    Premie voor oudere mensen is vrij hoog.

    • Koopervaring
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Rex, Stockach |september 2016

    Jonathon hielp ons heel uitstekend en zorgde dat alles perfect is afgehandeld!

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Philipp |september 2016

    Uitstekend advies over de polis Zeer vriendelijke klantenservice Uitstekende dekking Concurrerende prijzen

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Delphine, Parijs |september 2016

    Verzekeringsagent was goed bereikbaar en kwam met de beste aanbieding.

    Te veel telefoontjes.

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Platinum

    Martin, Ottawa, Canada |augustus 2016

    Mensen aan de telefoon waren behulpzaam en kundig en het proces ging erg snel zodra ik een keuze had gemaakt.

    Hebben me een paar keer gebeld na de aanvraag van een offerte. Ik heb ze gezegd dat ik zou terugbellen als ik iets wilde bespreken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ze dit verzoek hebben ingewilligd.

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Gerhard, Napels, Fl |juli 2016

    Hele goede service, agent was erg behulpzaam, al met al een heel goed pakket

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Tai, El Segundo |juli 2016

    Verkoopervaring. Het verkoopteam was erg leuk, vriendelijk en behulpzaam

    Het is onhandig dat je van tevoren goedkeuring voor alles moet krijgen. E-mails worden vaak meer dan een dag lang niet beantwoord. Dokterskantoren hebben het druk. Het is lastig om ze te vragen om alle papieren in te vullen. En zodra ik een ongeluk heb gehad is er geen tijd voor het heen en weer sturen van e-mails. Er zou een geaccepteerde verzekeringskaart moeten zijn die ik in een ziekenhuis kan laten zien. Het proces is nu een hoop gedoe en ik heb met andere verzekeringsbedrijven niet zoveel ongemak gehad

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      3

    Platinum

    Marijke, Geneve |juli 2016

    Ik ontving snel een offerte na de aanvraag. Kort daarna werd ik gebeld en kon ik al mijn vragen stellen. We hadden ook contact via e-mail. De polisdocumenten waren heel begrijpelijk. De hele procedure was duidelijk, snel en eenvoudig.

    Geen slechte punten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Cagla, Amsterdam |Juni 2016

    ik maakte ook al gebruik van Cigna toen ik in Duitsland werkte. er waren geen problemen. Alles verliep soepel. ik uploadde documenten/declaraties online en dat werkte perfect. ik gaf een 8 omdat het systeem niet altijd op tijd werkt. zo opende ik het nu bijvoorbeeld en kreeg ik de melding "uw polis is niet gevonden"

    niks.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Carlos, Luanda |Juni 2016

    Goed in het verleden, ik wacht af.

    Geen dekking in de VS en thuis beperkt. :-(

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Eliana , Dongguan, China |mei 2016

    - erg eenvoudige en recht door zee website, ik had slechts één vraag en die werd bijna direct beantwoord met een telefoontje van een vriendelijke operator

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Tim, Pranburi |april 2016

    Geheel te begrijpen met duidelijke documenten

    Een beetje duur

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Susanna, Reykjavik |april 2016

    Mijn zoon en ik zijn sinds kort verzekerd bij CIGNA. We zijn erg blij met de snelle en duidelijke antwoorden die we op onze vragen krijgen. De telefonische service is erg goed.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Alejandro, Arlington, Virginia, Verenigde Staten |februari 2016

    Geweldige klantenservice

    Nvt

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Cigna wordt gebruikt door meer dan 95 miljoen klanten wereldwijd. Sluit u ook aan.

    TOP