Offerte aanvragen Klantlogin
  • Wij zijn hier om u te helpen 24/7
  • Contact
  • Wat de klant ervan vindt

    Algehele klantbeoordeling

    Internationale ziektekostenverzekering

    4,1 2554
    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster
    30 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

    Silver

    Januari 2019

    Gebruiksgemak / duidelijkheid van polissen.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Moon / Pennsylvania |december 2018

    De aanvullende pakketten voor medische dekking zijn precies wat we willen kopen voor onze dochter, die een semester gaat studeren in Ierland. De vertegenwoordiger van Cigna deed geweldig werk bij het uitleggen van de opties en het beantwoorden van onze vragen. Zeer professioneel, vriendelijk en gedetailleerd.

    Geen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Silver

    Nic, Kaapstad |december 2018

    Zeer reactieve verkoopmedewerker maar hij belde me niet op de afgesproken tijd om de uiteindelijke offerte te bespreken. Ik moest hem een e-mail sturen om te herinneren aan onze afspraak. De opties waren eenvoudig te begrijpen en de brochure gaf goede details.

    Ik was geheel openhartig voor het uitsluiten van al bestaande aandoeningen en begrijp dat er een wachttijd geldt. Maar ik vond het niet prettig dat de verkoper niet in staat was mij een antwoord te geven op de vraag of de claims voor de aandoening ooit zijn toegestaan. Mijn huidige medische aandoening brengt een jaar wachttijd met zich mee, vanwege de incidentele verwijdering van kleine basaalcelcarcinomen op mijn huid door blootstelling aan zonlicht. Dit is een eenvoudige procedure, dus zou ik moeten weten wanneer de claims geldig worden

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    December 2018

    Uw vertegenwoordiger was professioneel en beleefd

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Bethedda Md |december 2018

    Tijd besteed aan het beantwoorden van vragen en opvolging

    Niks

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    J, Cebu, Filipijnen |december 2018

    Het ging allemaal heel snel en soepel per telefoon. Geen medische onderzoek nodig. Vriendelijke service!

    Ik zou liever betalen via (automatische bankoverschrijving) in plaats van creditcard, maar dat is geen groot probleem.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Kevin, Costa Rica |december 2018

    Gordon, de verkoopmedewerker, kon mijn vragen beantwoorden zonder dingen op te hoeven zoeken of iemand anders te vragen. Goed gedaan en bedankt dat je het eenvoudig voor ons hebt gemaakt. Vriendelijke groeten aan iedereen

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      6
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    Cadiz |december 2018

    Zeer behulpzame verkoper. Hij luisterde en was zeer reactief.

    Geen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Dirk, Toronto |december 2018

    Professionele en snelle antwoorden van medewerker.

    Uitsluitingen

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    John, Bloomington |december 2018

    Peter Primero, met wie ik contact had, hielp me heel goed met het proces.

    Niet alle dekking die ik zou hebben gewild.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    Matthew, San Diego, CA |december 2018

    Duidelijkheid omtrent aanvullende pakketten Vriendelijke klantenservice

    Gebrek aan reeds bestaande dekkingsopties

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    December 2018

    zeer goede ondersteuning van jullie medewerker.

    geen slechte punten. (misschien iets te veel e-mails)

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    December 2018

    Consultant was zeer behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen. De procedure verliep snel en gemakkelijk.

    Geen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    Chad, Phnom Penh Cambodia |december 2018

    De jongeheer die me hielp was uiterst behulpzaam en leek me oprecht te willen helpen.

    Geen. Teleurgesteld in de prijs van medische evacuatie.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      6
    • Algehele beoordeling
      6

    Gold

    December 2018

    Praktische benadering waarbij je praat met een echte persoon in plaats van alles elektronisch online te moeten doen.

    Communicatie met de verzekeringsagent was wat moeizaam door verschil in tijdszone. Maar ze deed haar uiterste best om met deze verschillen om te gaan. Het was wat lastig om te bepalen wat er exact werd gedekt in de basispolis en wat moest worden toegevoegd om eenvoudige zaken zoals een jaarlijkse medische keuring toe te voegen (die volgens mij in een basispolis zou moeten zitten)…

    • Koopervaring
      6
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Silver

    Markus, Kuala Lumpur |december 2018

    email-ondersteuning en verduidelijking door dhr. Omid in Dubai

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      5
    • Algehele beoordeling
      8

    Silver

    Joanne, Albuquerque |december 2018

    Reactie op vragen en het snel verstrekken van documenten die nodig waren voor mijn visum.

    Ik zou willen dat het mogelijk was om dekking voor repatriëring zonder medische dekking in de VS aan te schaffen, omdat mijn Medicare dekking biedt in de VS. Maar het visum vereist repatriëring en dus moest ik dat toevoegen.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    2018 november

    Kosten.

    Beperking in mijn land van herkomst, de VS, tot 180 dagen. Ik wilde na acceptatie de betaalmethode wijzigen naar per kwartaal, hoewel me was gezegd dat dit niet mogelijk was, maar ik kreeg de optie om over te stappen naar een jaarlijkse betaling; ik begrijp niet waarom overstappen naar betalen per kwartaal een volledige nieuwe aanvraag vereist. Er waren veel personen die tijdens het proces contact met me hebben gehad en ik had niet het gevoel dat één enkele persoon mijn offerteaanvraag behandelde, waardoor het proces erg onpersoonlijk aanvoelde.

    • Koopervaring
      4
    • Productvoordelen
      4
    • Algehele beoordeling
      4

    Gold

    Sarah, Philadelphia |november 2018

    Ik kan binnen korte tijd na aanvang van de polis mijn vaccinaties gedekt krijgen. Ik kan binnen dezelfde polis enkele maanden dekking krijgen in de VS en talloze andere landen.

    Ik wou dat het iets goedkoper was.

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Joel |november 2018

    Geweldige persoonlijkheid, nam de tijd om al mijn opties uit te leggen en hoe het werkt. Zeer positieve ervaring.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Gabriella, Milaan |november 2018

    Goede en snelle respons voor al mijn wensen en vragen over de polis

    Ik verwachtte meer dekking voor ogen- en tandzorg

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      9

    Silver

    Stamford Ct |november 2018

    james de verkoopmedewerker heel professioneel en kundig

    lange telefoongesprekken

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Scott, Koeweit |november 2018

    Klantenservice

    Kosten

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Michel, Mui Ne |november 2018

    Contact met een adviseur, duidelijke verwachtingen, zeer goede opvolging.

    Ik vond het niet prettig om de eerste betaling telefonisch te moeten doen en daarbij mijn creditcardgegevens te moeten geven

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Jennifer, Shanghai |november 2018

    Het personeel was goed in bellen en opvolgen. Ik kreeg antwoord op de vraag en kwam meer te weten over sommige aanvullende pakketten.

    Heb ik niet

    • Koopervaring
      8
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Laura, Londen, VK |november 2018

    Duidelijkheid - vriendelijkheid - efficiëntie, empathie, goed begrip van zaken omtrent mijn situatie.

    Geen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Gold

    Jeff, Toronto |november 2018

    Snel, eenvoudig en behulpzaam. Klantenservicemedewerker deden veel moeite om rekening te houden met onze tijdzones voor telefoongesprekken en waren zeer vriendelijk binnen het proces.

    Niet van toepassing

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    2018 november

    Uitgebreide zorgpolis voor Zweedse immigratieprocedure

    Misschien prijzig maar het is niet anders.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Gold

    Susan, Arcos de la Frontera, Spanje |november 2018

    Geduldig terwijl ik een beslissing nam. Beantwoordde al mijn vragen (en dat waren er veel). Concurrerende prijs. Aaron nam tijdens het nemen van beslissingen contact met me op de momenten en manier zoals ik dat wilde.

    Bepalen welke dekkingen wat vergoedt.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Gold

    Jane, Shenzhen |november 2018

    Vertegenwoordiger was erg proactief en behulpzaam en luisterde naar mijn wensen, begreep deze en deed zijn uiterste best om de beste polis voor me te regelen. En als ik tijd nodig had om na te denken en een besluit te nemen waren ze niet te opdringerig.

    Doorlopen van mogelijke uitsluitingen.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Angelo, Dubai |oktober 2016

    klantenservice

    uitsluitingen

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Eleni , Limassol / Cyprus |september 2016

    JE WORDT OOK GEDEKT VOOR EEN REISJE NAAR DE VS. EN LEDEN KUNNEN ZELF HUN DOKTER KIEZEN. DE CLAIM WORDT BINNEN 5 WERKDAGEN AFGEHANDELD. NATUURLIJK HEB IK DE VERZEKERING NOG MAAR NET AFGESLOTEN. IK HOOP DAT HET PRECIES ZO GAAT ALS IN DE BROCHURE STAAT!

    Premie voor oudere mensen is vrij hoog.

    • Koopervaring
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Rex, Stockach |september 2016

    Jonathon hielp ons uitstekend en zorgde dat alles perfect is afgehandeld!

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Philipp |september 2016

    Uitstekend advies over de polis Zeer vriendelijke klantenservice Uitstekende dekking Concurrerende prijzen

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Delphine, Parijs |september 2016

    Verzekeringsagent was goed bereikbaar en kwam met de beste aanbieding.

    Te veel telefoontjes.

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      7

    Platinum

    Martin, Ottawa, Canada |augustus 2016

    Mensen aan de telefoon waren behulpzaam en kundig en het proces ging erg snel zodra ik een keuze had gemaakt.

    Hebben me een paar keer gebeld na de aanvraag van een offerte. Ik heb ze gezegd dat ik zou terugbellen als ik iets wilde bespreken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ze dit verzoek hebben ingewilligd.

    • Koopervaring
      7
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Gerhard, Napels, Fl |juli 2016

    Hele goede service, agent was erg behulpzaam, al met al een heel goed pakket

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Tai, El Segundo |juli 2016

    Verkoopervaring. Het verkoopteam was erg leuk, vriendelijk en behulpzaam

    Het is onhandig dat je van tevoren goedkeuring voor alles moet krijgen. E-mails worden vaak meer dan een dag lang niet beantwoord. Dokterskantoren hebben het druk. Het is lastig om ze te vragen om alle papieren in te vullen. En zodra ik een ongeluk heb gehad is er geen tijd voor het heen en weer sturen van e-mails. Er zou een geaccepteerde verzekeringskaart moeten zijn die ik in een ziekenhuis kan laten zien. Het proces is nu een hoop gedoe en ik heb met andere verzekeringsbedrijven niet zoveel ongemak gehad

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      7
    • Algehele beoordeling
      3

    Platinum

    Marijke, Geneve |juli 2016

    Ik ontving snel een offerte na de aanvraag. Kort daarna werd ik gebeld en kon ik al mijn vragen stellen. We hadden ook contact via e-mail. De polisdocumenten waren heel duidelijk. De hele procedure was duidelijk, snel en eenvoudig.

    Geen slechte punten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Cagla, Amsterdam |Juni 2016

    ik maakte ook al gebruik van Cigna toen ik in Duitsland werkte. er waren geen problemen. Alles verliep soepel. ik uploadde documenten/declaraties online en dat werkte perfect. ik gaf een 8 omdat het systeem niet altijd op tijd werkt. zo opende ik het nu bijvoorbeeld en kreeg ik de melding "uw polis is niet gevonden"

    niks.

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      8
    • Algehele beoordeling
      8

    Platinum

    Carlos, Luanda |Juni 2016

    Goed in het verleden, ik wacht af.

    Geen dekking in de VS en thuis beperkt. :-(

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Eliana , Dongguan, China |mei 2016

    erg eenvoudige en duidelijke website, ik had slechts één vraag en die werd bijna direct beantwoord met een telefoontje van een vriendelijke operator

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Tim, Pranburi |april 2016

    Geheel te begrijpen met duidelijke documenten

    Een beetje duur

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      10
    • Algehele beoordeling
      10

    Platinum

    Susanna, Reykjavik |april 2016

    Mijn zoon en ik zijn sinds kort verzekerd bij CIGNA. We zijn erg blij met de snelle en duidelijke antwoorden die we op onze vragen krijgen. De telefonische service is erg goed.

    Recensent heeft geen opmerking achtergelaten

    • Koopervaring
      10
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Platinum

    Alejandro, Arlington, Virginia, Verenigde Staten |februari 2016

    Geweldige klantenservice

    Nvt

    • Koopervaring
      9
    • Productvoordelen
      9
    • Algehele beoordeling
      9

    Cigna wordt gebruikt door meer dan 95 miljoen klanten wereldwijd. Sluit u hierbij aan.

    TOP